DC Universe Online gør sig klar til PS4

Skrevet af: Tobias Thybo - 22. oktober 2013 - kl. 23:14
Del denne artikel:
1 0

Rollespillet DC Universe Online opdateres i næste måned en omfattende patch, der blandt andet vil indeholde en grafisk og teknisk overhaling på PS4.

Siden sin udgivelse i 2011 er DC Universe Online, det online rollespil fra Sony Online Entertainment, blevet opdateret jævnligt med nyt materiale, og ”tidligt” i november ruller den hidtil største opdatering, der går under navnet Game Update 31 , ud på PC og PS3 og som en del af det færdige produkt, der kan prøves på PS4. Det annoncerer udvikleren på spillets officielle hjemmeside.

DC Online Universe bliver både en pænere og mere flydende oplevelse på Playstation 4 og PC efter opdateringen, hvis man skal tro Larry Liberty, Executive Producer for spillet:

”I Game Update 31 har vi lavet en kombination af artistiske opgraderinger, der, sat sammen, tilbyder en markant forbedret visuel oplevelse. Mest tydeligt vil niveauet af detaljer på teksturer være øget igennem spillet på PC og PS4, og det er måske mere tydeligt end noget andet sted, når man ser Jorden fra Watchtower.”

Larry Liberty siger også, at spillets karakterudvikling og i forhold til teknikken er gjort endnu bedre, og han kalder Game Update 31 den uden tvivl største opdatering, han nogensinde har lavet.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her