De første Black Ops 4 salgstal er blandede

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 15. oktober 2018 - kl. 15:35
Del denne artikel:
1 1

Salget af fysiske kopier af Black Ops 4 er 50% lavere i forhold til Black Ops 3 - men det digitale salg slår rekorder. Mere talnørderi her.

Kigger man på salgstallene for fysiske kopier af Black Ops 4, så ser det ikke ret godt ud. Salget af fysiske kopier på et af de største europæiske markeder, England, er faldet med 50% i forhold til Call of Duty: WW2 fra sidste år og 59% i forhold til Black Ops 3.

Men disse tal er jo kun den halve sandhed af Black Ops 4’s performance, for der er jo ingen tvivl om, at salget af spil rykker mere og mere over mod det digitale - og sådan er det også med Call of Duty: Black Ops 4.

Black Ops 4 er det hurtigst sælgende spil fra Activision på de digitale markedspladser globalt - større end både Destiny 2 og WW2. Det var også det hurtigst sælgende spil på lanceringsdagen nogensinde på PlayStation Store og det hurtigst sælgende Activision spil på lanceringsdagen på Xbox Games Store.

Black Ops 4 var det første Call of Duty spil, som på PC blev udgivet på Blizzard’s Battle.net og salget af PC-versionen blev mere end fordoblet i forhold til WW2 sidste år.

Rob Kostich, EVP og GM, Call of Duty siger:
Black Ops 4 is an incredible game, and the community’s response to it has been amazing. We have shattered multiple digital day one sales records, and the number of people who connected online on day one to play has grown year on year. But probably the most important thing is that the community is having so much fun across Multiplayer, Zombies and Blackout. We are so incredibly thankful for the community’s trust and support. This is just the beginning, it’s going to be an incredible journey with Black Ops 4.


Der blev ikke frigivet præcise salgstal for Black Ops 4 og det store spørgsmål er jo så i virkeligheden, om stigningen i salget af den digitale udgave af spillet, kan dække det fysiske salg på 50% i forhold til sidste år. Når Activision er helt stille omkring salget af fysiske kopier kunne noget tyde på, at det ikke er tilfældet.

Vi skal for god ordens skyld bemærke, at tallene på det fysiske salg kommer fra engelske Chart-Track og kun dækker det engelske marked. Tallene omkring det digitale salg, kommer fra Activision selv.

PSlife Share!
Log ind og stem
1
Der er 1 bruger som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her