Dead Island 2 tilbage under udvikling

Skrevet af: Hoder Jensen - 13. marts 2016 - kl. 16:00
Del denne artikel:
2 0

Dead Island 2 har fået sig en ny udvikler, samt en opdateret udgave af de gamle spil er på vej til PlayStation 4.

Dead Island 2 blev oprindelig annonceret tilbage i 2014, hvor Spec Ops-udvikleren Yager arbejdede på det nye zombie spil på solbeskinnet strande. Kort efter fik vi endda også en gameplay trailer til spillet, som kan ses her og det lignede bestemt et nyt Dead Island spil. Men derefter blev der meget stille fra Yager og Deep Silver, som ejer rettighederne til Dead Island. Vi fik dog at vide at en beta til spillet vil komme først til PlayStation 4, men det skete ikke og den planlagte udgivelse i 2015 så mere og mere urealistisk ud.

I maj måned 2015 kom så også annonceringen at Dead Island 2 var skubbet til 2016, en annoncering der ikke kom som det helt store chok. Det var dog en større overraskelse, da Deep Silver et par måneder efter annoncerede at Yager ikke længere var udvikler på Dead Island 2. En annoncering som var skuffende for mange, da Yager havde gjort et glimrende job med deres tidligere spil Spec Ops: The Line.

Men nu ser det ud til at Dead Island 2 igen nærmer sig en udgivelse, da Deep Silver har nu fundet sig en ny udvikler, i form af britiske Sumo Digital, som har stået for udvikling af mange forskellige typer spil og er mest kendt for Sonic & All-Stars Racing Transformed og deres porterings-arbejde på Forza Horizon 2 og LittleBigPlanet 3.Hvornår vi får at se Dead Island 2, nu hvor det har fået en udvikler på sig igen, er svært at sige, men vi skal sandsynligvis et godt stykke ind i 2017. Hvis man ikke kan vente på dette, så udkommer Dead Island Definitive Collection til PlayStation 4, Xbox One og PC den 31 maj, som indeholder det originale Dead Island, Dead Island: Riptide og Dead Island Retro Revenge i opdateret udgaver med forbedret grafik og UI.

trailer
Trailer til Dead Island Definitive Collection
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her