Dead Island 2 udsat til 2016

Skrevet af: Hoder Jensen - 1. maj 2015 - kl. 23:59
Del denne artikel:
4 0

Det bliver ikke til nedslagtning af zombier på solbeskinnet strande i år, da Dead Island 2 er blevet rykket frem til 2016.

Dead Island 2 der blev annonceret på E3 2014, skulle oprindeligt været udkommet her i foråret 2015, men nu er der nye planer for spillet, da det er blevet forsinket til 2016. Forsinkelsen kommer ikke som det helt store chok, da vi har hørt meget lidt om spillet igennem længere tid og udgivelsen af Dead Island 2 har altid ligget lidt for tæt på Dying Light, et andet zombiespil udviklet af polske Techland, der oprindeligt stod for udviklingen af Dead Island 2, der dog nu bliver udviklet af Yager, som bl.a. stod bag det glimrende Spec Ops: The Line.

Årsagen til forsinkelsen af Dead Island 2 skyldtes i følge Yager, at spillet simpelthen ikke er klar til udgivelse og den vision de har for spillet, vil kræve mere udviklingstid. Mere udviklingstid er så et helt år, så mon ikke Yager igennem længere tid, har haft en fornemmelse af at spillet vil blive forsinket. Ikke mindst fordi vi heller ikke har hørt eller set noget til den planlagte beta for bl.a. PlayStation 4, men nu har Yager så minimum et år mere at få betaen klar på.

PSlife Share!

I mellemtiden må vi nøjes med denne trailer fra sidste år, som var et første kig på gameplay fra spillet.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her