Dead Rising 4 udkommer til PlayStation 4 i år

Skrevet af: Hoder Jensen - 2. september 2017 - kl. 10:18
Del denne artikel:
0 1

De første udmeldinger var korrekte ang. Dead Rising 4's eksklusivtet og derfor lander Dead Rising 4 allerede i år til PlayStation 4.

Dead Rising 4 udkom sidste år til Xbox One, men helt tilbage under E3 i 2016 blev det afsløret at spillet kun havde en tids-eksklusiv aftale på 1 år, hvilket man kan læse om her. Siden den afsløring har der dog været noget stille fra Capcom, indtil i går, hvor det blev annonceret at Dead Rising 4 lander 5 december 2017, som er præcist 1 år efter udgivelsen på Xbox One.
PSlife Share!
Capcom laver en lignende taktik med Dead Rising 4, som Square Enix gjorde med Rise of the Tomb Raider, bortset fra at Capcom kan tillade sig et lidt mere vovet navn. Det betyder at udgaven af Dead Rising 4 ikke bare bliver præcist samme udgave der udkom for et år siden, men en større pakke som de kalder Dead Rising 4: Frank’s Big Package

Dead Rising 4: Frank’s Big Package kommer til at indeholde naturligvis et helt opdateret spil, med alt udgivet singleplayer og multiplayer DLC, samt bonus indhold med ekstra outfits og ikke mindst Capcom Heroes, hvor hovedpersonen Frank kan klæde sig ud som nogle af de største Capcom helte og samtidigt få deres specielle evner til at nedlægge zombies.

Vi har dog pt. ikke fået nogle info om hvordan PS4 Pro understøttes og heller ikke et ord om Dead Rising 3, som stadigvæk er manglende, men det er meget muligt vi aldrig får at se Dead Rising 3, da Microsoft havde en finger med i udgivelsen af det.
Log ind og stem
1
Der er 1 bruger som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her