Derfor så vi ikke Playstation 4 ved gårsdagens konference

Skrevet af: Sofus Welling Lindberg - 21. februar 2013 - kl. 19:25
Del denne artikel:
7 0

Du er nok ikke den eneste, som føler sig en smule snydt grundet den manglende visning af Playstation 4 ved gårsdagens konference. Sony har dog en forklaring.

Du er nok ikke den eneste derude, som føler sig en smule snydt efter gårsdagens manglende visning af selve Playstation 4-konsollen - Den vi alle havde ventet at se.

Shuhei Yoshida, en boss for Sony, kommer dog her med en forklaring på, hvorfor kun den ene del af konsollen, kontrolleren, blev fremvist ved pressekonferencen:

"Hvad Dualshock 4 angår, så ville vi fremvise en live demo. Det er sådan, ja, vi bliver da nødt til at vise kontrolleren, fordi det er akavet ikke at vise selve kontrolleren, når man viser en demo. Også den gimmick Dualshock 4 har, 'share-knappen', er netop nøgleordet bag designet af Playstation 4... Vi ville virkeligt gerne forklare, hvad vi har gjort med Dualshock 4, men hvad konsollen angår, bliver vi nødt til at gemme noget nyt til senere. Ellers havde du kedet dig nu." - Udtaler Shuhei Yoshida til Kotaku.

Selvom det er en smule ærgerligt, så har han på sin vis ret: Vi ville ikke have haft meget mere at se, hvis den var blevet fremvist.






Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.