Det første PlayStation Plus spil afsløret for april

Skrevet af: Hoder Jensen - 13. marts 2016 - kl. 23:40
Del denne artikel:
12 0

Hvis du ser frem til flere sci-fi rum topdown shooters som PlayStation Plus spil, så kan du godt se frem til apil måned.

Udvikleren Armature Studio arbejder pt. på at få deres kommende sci-fi shooter Dead Star færdig til PC og PlayStation 4 og som de fleste spil har man kunne forudbestille det. PlayStation 4 ejere som har forudbestilt det, har dog nu fået deres bestilling annulleret, med beskeden om at spillet bliver et PlayStation Plus spil i april.

Det var twitter brugeren BLAMdrew der først rapporterede om dette og vi har ingen officiel udmelding fra Sony eller udvikleren selv, så det er stadigvæk ikke officielt bekræftet, men chancen for at Dead Star bliver et PlayStation Plus spil i april, må siges at være ganske stor.

PSlife Share!

Dead Star er som sagt en top-down sci-fi shooter, i stil med Galak-Z, der er PlayStation Plus spil her i marts måned, så desværre har Sony igen ikke formået at give lidt variation på udbuddet af PlayStation Plus spil.

Men ikke desto mindre så har spillet en ganske stemningsfuld trailer, hæsblæsende gameplay og helt op til 10vs10 multiplayer. Se traileren til Dead Star her.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her