Deus Ex: Mankind Divided annonceret til PlayStation 4

Skrevet af: Hoder Jensen - 9. april 2015 - kl. 22:56
Del denne artikel:
1 0

Square Enix har annonceret Deus Ex: Mankind Divided, det næste spil i sci-fi skydespillet og samtidigt frigivet en trailer til spillet.

Deus Ex: Mankind Divided bliver efterfølgeren til Deus Ex: Human Revolution, som hittede i 2011 hvor det udkom med hovedpersonen Adam Jensen, en hårdkogt sikkerhedschef. Adam er tilbage i Deus Ex: Mankind Divided, som forgår 2 år efter Human Revolution og situationen er blevet endnu mere anspændt i den dystopiske fremtids-verden.

Et "Aug Incident" er sket, hvor mekanisk augmenteret mennesker fik frataget kontrollen over deres egne kroppe og sind, hvor de blev udnyttet til at dræbe andre uskyldige mennesker. Lige siden er disse mekanisk augmenteret mennesker blevet stemplet som farlige og fremmede i samfundet, men de udstødte mennesker er begyndt at slå tilbage, så nu er år 2029 med et adskilt samfund og Adam Jensen i midten.

Deus Ex: Mankind Divided udvikles af Eidos Montreal, der også udviklede Deus Ex: Human Revolution og udgives til PC, Xbox One og Playstation 4. Vi har dog ikke fået nogle udgivelsesdato på spillet, men en annonceringstrailer, som kan ses her.

PSlife Share!

Square Enix har også udgivet en companion app til spillet, både til Android og IOS, hvor man kan læse mere om Deux Ex universet og den kan hentes allerede nu.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her