Disney annoncerer to 16-bit klassikere til PlayStation 4

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 28. august 2019 - kl. 22:09
Del denne artikel:
2 0

16-bit klassikerne Aladdin og The Lion King er på vej op opdateret udgaver til PlayStation 4. Mere info og den første trailer her.

To af de bedste platformspil fra 16-bit æraen er på vej i nye udgaver til PlayStation 4. Det drejer sig om Aladdin og The Lion King, som vil blive samlet i én pakke og udgivet under navnet Disney Classic Games: Aladdin and the Lion King. Spillene udkom oprindeligt tilbage i starten af 1990’er til blandt andet Amiga, SNES og Megadrive.

Spillene vil blive opgraderet med grafik i højere opløsning, men de vil også kunne spilles i de originale udgaver. Begge spil vil have nye features som for eksempel muligheden for at lade spillet spille selv og så hoppe ind når man vil overtage styringen, hvilket er specielt brugbart i Lion King, som var uhyggeligt svært, selv om det var henvendt til yngre spillere.

Af andre nye features kan nævnes, at det vil være muligt at spole 15 sekunder tilbage hvis man skulle dø eller vil prøve en sektion igen, være udødelig, have uendelige liv og man vil kunne vælge baner. Desuden vil sværhedsgraden i Aladdin være justeret, kameraet vil være ændret en smule og der vil være små overraskelser til fans af Aladdin.

Disney Classic Games: Aladdin and The Lion King udkommer den 29. oktober og prisen forventes at lande et sted lige omkring 200 kr.

Se den første trailer nedenfor.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.