Disse PlayStation 4 spil vil ikke virke på PlayStation 5

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 10. oktober 2020 - kl. 20:49
Del denne artikel:
2 2

Langt de fleste PS4 spil vil virke på PS5 - dog er der flere features fra PS4, som ikke vil virke på PS5. Se en liste over hvilke PS4 spil, og features, der ikke vil virke på PS5 her.

Sony har udtalt, at langt de fleste PlayStation 4 spil vil virke på PlayStation 5 og når man se på listen nederst på siden over, hvilke spil der ikke vil virke på PlayStation 5, kan man jo kun give dem ret.

Men dykker man lidt ned, så vil man se, at det kan godt være at spillet virker, men ikke altid som det gjorde på PlayStation 4. Blandt andet vil nogle af de funktioner, som var tilgængelige på PlayStation 4 vil ikke være tilgængelige på PlayStation 5 og nogle PlayStation 4 spil vil “indeholde fejl og opføre sig uventet” som Sony formulerer det. De anbefaler også, at man tjekker om spillet virker tilfredsstillende, inden man for eksempel køber udvidelser til spillene.

Sony har også meddelt, at features som In-Game Live, Tournaments og PlayStation 4’s Second Screen og companion apps ikke vil virke på PlayStation 5.

Nedenstående 10 spil vil ikke komme til at virke på PlayStation 5:
- DWVR
- Afro Samurai 2 Revenge of Kuma Volume One
- TT Isle of Man – Ride on the Edge 2
- Just Deal With It!
- Shadow Complex Remastered
- Robinson: The Journey
- We Sing
- Hitman Go: Definitive Edition
- Shadwen
- Joe’s Diner
Log ind og stem
2
Der er 2 brugere som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her