Dragon Age udvikler er usikker på konsollernes præsteren

Skrevet af: Jesper Thuesen - 25. september 2014 - kl. 10:55
Del denne artikel:
0 0

Der arbejdes på højtryk med at udvikle Dragon Age: Inquisition, men selvom udviklerne er nået langt, så kender de ikke spillets endelige performance.

Der har i denne konsolgeneration været meget snak om opløsninger og framerates, og udviklerne gør sit til, at denne snak ikke stopper foreløbigt.

Således har BioWare i et interview fortalt, at man ikke er helt sikker på, hvordan PlayStation 4 og Xbox One udgaven af Dragon Age: Inquisition kommer til at klare sig i forhold til opløsning og framerates, når spillet udkommer d. 21. november.

Produceren Cameron Lee fortæller følgende om spillets endelige performance til PlayStation Lifestyle:

I’ll give you a roundabout answer, which basically means I can’t answer it, but the truth is that although we are only a few weeks away from starting to put our first candidates up for certification, we still don’t really know where we’re going to land and that’s true across all platforms, really.


Så BioWare er altså ikke selv klar over, hvor spillet kommer til at ende, men sikkert er det dog, at der er timevis af underholdning i Dragon Age: Inquisition, som foruden rig historiedel også byder på en slags horde mode for flere spillere.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her