Driveclub: PlayStation Plus Edition pris afsløret

Skrevet af: Hoder Jensen - 7. maj 2014 - kl. 22:59
Del denne artikel:
34 0

For en uge siden fik vi en dato på Driveclub, samt fik bekræftet at Plus Edition stadigvæk var på vej og i dag har vi så fået en pris, sammen med et par overraskelser.

Sony har i dag afsløret, med en video, hvad forskellen på Driveclub: PlayStation Plus Edition og den fulde udgave fra blu-ray kommer til at byde på. Den gratis udgave for PlayStation Plus brugere kommer til at indeholde 10 biler og en lokation, som bliver Indien, hvor der er 11 forskellige baner at køre på. Der er support for trophies, hvor man kan opnå platinium og der er adgang til alle af spillets spiltyper, også online delen.

Den fulde udgave kommer med 50 biler, 55 baner fordelt på 5 lokationer og man kan som lovet opgradere til den fulde udgave fra PlayStation Plus udgaven. Men her kommer så nok den første overraskelse for mange, ford Sony har meldt ud at prisen for opgraderingen bliver på €49.99/$49.99/£42.99, hvilket i danske kroner betyder omkring 400 kr. og noget mere end forventet.

PSlife Share!

Overraskelserne stopper desværre ikke der, da Sony også har afsløret at hvis man opgraderer fra Plus Edition til den "fulde udgave", så er spillet kun virkende så lang tid man har et PlayStation Plus abonnement. Dette er i totalt strid med tidligere udmeldinger fra Sony og udvikleren Evolution Studios, men det er blevet bekræftet flere gange på den europæiske PlayStation Blog, så et meget overraskende udmelding, der ikke er blevet modtaget pænt blandt PlayStation 4 brugerne.

Om Sony holder ved disse sære valg, får vi at se over de næste par uger, men en ting er sikkert. Der er blevet ændret meget i de udmeldinger om Driveclub: PlayStation Plus Edition, fra det oprindeligt skulle være lanceret ved PlayStation 4 lanceringen, som næsten det fulde spil med nogle få ting manglende.

Skal Sony og Evolution Studios tilbage til tegnebrættet igen med Driveclub?
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her