Driveclub VR klar til udgivelsen af PlayStation VR

Skrevet af: Hoder Jensen - 29. september 2016 - kl. 18:10
Del denne artikel:
3 0

PlayStation VR lander den 13 oktober og det flotte bilspil Driveclub er klar i en VR udgave til lanceringen, og med rabat for nuværende season pass ejere.

Et af de spil som PlayStation VR har klar fra dag 1, når det udkommer den 13 oktober bliver Driveclub VR. Vi har allerede fået et kig på spillet, som ser ud til at blive en rigtig interessant titel for PlayStation VR.

Driveclub VR bliver en blanding af baner fra det originale Driveclub, sammen med nye baner og alle optimeret naturligvis til PlayStation VR. Det bliver tilgængeligt både fysisk og digitalt til en pris på 319 kr.

PSlife Share!

Nuværende ejer af season pass til det originale Driveclub, får dog et specielt tilbud og vil for 159 kr. kunne opgradere til en digital udgave af PlayStation VR. Bemærk at dette tilbud kun gælder for ejere af season passet, som havde anskaffe sig det før den 29 september.

Ud over at have tilpasset baner og biler til VR, så har udvikleren også tilføjet VR specifikke funktioner. En af dem er en Virtuel Passager, hvor man kan opleve hidsige replays af hurtige laps, for et sug i maven.

PSlife Share!
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her