E3: Assassin’s Creed: Odyssey annonceret

Skrevet af: Hoder Jensen - 12. juni 2018 - kl. 00:01
Del denne artikel:
0 3

Det næste Assassin’s Creed spil er klar og Ubisoft flytter spilet endnu mere mod traditionelt RPG. Odyssey udkommer til oktober.

Det sidste udgivet spil i Assassin’s Creed serien, Assassin’s Creed Origins kom tilbage efter spilserien havde haft en lille pause og det tilførte mange nye elementer til spilserien, som træk det mere over imod traditionel RPG. For kort tiden siden har Ubisoft annonceret Assassin’s Creed: Odyssey og der bliver lagt endnu mere på i RPG skålen.

Assassin’s Creed: Odyssey udkommer 5 oktober og tager os tilbage til år 400 f.Kr., hvor vi bliver en del af Den peloponnesiske krig imellem Athen og Sparta. Her følger vi enten Alexios eller Kassandra, da man får muligheden for at spille med en mandlig eller kvindelig karakter, som er i familie med den græske helt Leonidas, som de fleste nok kender fra filmen 300. Vi får et kort kig på historien i denne 2 minutter lange video, men ellers kan de anbefales at se den 8 minutter lange gameplay video længere nede.

I gameplay videoen kan vi se det flotte græske landskab, men også en betydelige detalje at skibskampe er tilbage i fuld stil igen, som skal bruges til at udforsker middelhavet og det græske øhav. Der er nu også valg i dialogerne, endda med en mulighed for romantik og ud fra det korte glimt vi fik at se fra spillets skill-tree, kan vi se at det binder specielle egenskaber til, som man f.eks. kender fra The Witcher 3.

Hvis man er til samler udgaverne fra Assassin’s Creed, så er de allerede tilgængelige hos Ubisoft butik, men spillet er også kun små 4 måneder fra udgivelse.
Log ind og stem
3
Der er 3 brugere som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her