E3: Assassin's Creed Origins udkommer til oktober

Skrevet af: Hoder Jensen - 11. juni 2017 - kl. 23:58
Del denne artikel:
3 2

Ubisoft har netop annonceret en dato for Assassin's Creed Origins sammen med en hel ny trailer hvor vi møder den nye hovedperson Ba Yek.

Lidt overraskende har Ubisoft valgt at fremvise deres næste Assassin's Creed på Microsoft's Xbox E3 konference, men spillet udkommer naturligvis også til PlayStation 4 den 27 oktober.

Origins kommer til at forgå primært i Egypten, så rygterne var sande og den nye hovedperson vi kommer til at dykke ned i høstakke med bliver Ba Yek. Ubisoft fremviste også nogle større ændringer til selve gameplay delen, hvor kamp systemet har fået sig en større opgradering og minder mere om en blanding af The Witcher 3 og Dark Souls spillene, hvilket ligner meget mere flydende og interessant action gameplay.

En anden ændring i det nye Assassin's Creed er at de traditionelle tårne er væk, og i stedet for får man hjælp af en dresseret hø, som kan give en et overblik over slagmarken.

Nyd den helt nye annoncerings trailer for spillet, som også indeholder gameplay, under her og/eller se den 5 minutter lange gameplay gennemgang trailer lige her.

Vi forventer naturligvis at se mere fra Assassin's Creed Origins i morgen på Ubisoft's egen E3 konference.
Log ind og stem
2
Der er 2 brugere som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her