E3: Bloodborne bliver et meget mørkt spil

Skrevet af: Tobias Thybo - 11. juni 2014 - kl. 22:38
Del denne artikel:
0 0

Skønheden ligger i mørket, og mørke bliver der rigeligt af i Bloodborne, hvis udvikler vil gå endnu længere end med Dark Souls.

Den trailer, der blev vist på E3 af den nye eksklusive Sony-titel Bloodborne, strømmede ikke ligefrem over af lys og varme. Hidetaka Miyazaki fra udvikleren From Software forklarer ifølge Eurogamer, at det både med Demon's Souls og Dark Souls var hans mening at lave smukke spil, og at skønheden findes i mørket:

Jeg har altid ment, at der er skønhed i mørke. Og med Bloodborne føler jeg, at mørket er endnu mørkere, hvilket betyder, at der bliver mere skønhed – og du kommer virkelig til at se den skønhed ud af mørket.


Selvom Hidetaka Miyazaki understreger, at Bloodborne ikke er en efterfølger til Demon's Souls, så betyder det nu ikke, at kampene bliver mindre hidsige. Tværtimod skal spilleren have hjertet oppe i halsen:

Jeg vil have spillere til at føle, at hver kamp kunne blive den sidste. Du kommer til at se en masse blodsprøjt. Når du stiller dig foran en fjende, stiller du dig foran døden. Du vil konstant møde rædsel og skræk.


Bloodborne udkommer til næste år på PlayStation 4.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her