E3: DayZ standalone overvejes til PlayStation 4

Skrevet af: Morten Rask - 14. juni 2013 - kl. 16:22
Del denne artikel:
4 0

DayZ er et meget populært mod til Arma 2 på PC, der muligvis også kan komme til PlayStation 4, ifølge udvikleren bag der i øjeblikket arbejder på en standalone version af spillet.

I et interview med EuroGamer, har udvikleren bag DayZ moddet, Dean Hall, talt om mulighederne for at bringe hans standalone mod til konsollerne, og hvilken platform der kunne være den mest attraktive.

”Vi talte både med Microsoft og Sony. Men, som du nok ved, så lader Sony dig selvpublicere og de kræver ikke betaling for opdateringer. Microsoft kræver at du har en udgiver. De har ingen digital distributions-strategi, og de kræver at du betaler $10.000, eller hvor meget det end er, for opdateringer.”

Da han blev spurgt mere specifikt om hvilken platform, fortsatte han med at fortælle:

”Jeg kunne godt lide hvad jeg hørte omkring PS4. Jeg kunne også godt lide hvad jeg hørte omkring Xbox, i de fleste tilfælde. Jeg håber bare at Microsoft glemte at tale om deres indie support. Måske er jeg bare lidt for naiv.”

DayZ er et som nævnt et mod til Arma 2, hvori man skal overleve en infektion der har ramt landet, enten på egen hånd eller sammen med venner, hvor man skal udforske og indsamle forsyninger for at overleve.

Spillet skal først udgives i sin egen uafhængige version på PC, men det lyder til at PS4 bliver den foretrukne platform for Dean Hall, hvis spillet skal udkomme på konsol senere hen.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.