E3: Death Stranding gameplay fremvist

Skrevet af: Hoder Jensen - 12. juni 2018 - kl. 10:41
Del denne artikel:
1 2

Det meget mystiske spil fra Kojima Productions har fået sig en solid gameplay trailer og afsløring af flere store skuespillere.

Det er stadigvæk svært at forklare præcist hvad historien er i Death Stranding, men det virker også til at være en ting man selv skal opleve selv. Vi får dog et bedre kig på det flotte spil i denne helt nye gameplay video, hvor vi følger Norman Reedus' karakter Sam rundt i et klippelandskab, indtil han løber ind i spillets mystiske fjender.

Også afsløret i videoen er tilføjelsen af skuespillerinde Léa Seydoux, som nogle vil genkende fra James Bond filmen Spectre og Mission: Impossible - Ghost Protocol. En anden tilføjelse til listen af skuespilleren Lindsay Wagner kendt fra tv serien Warehouse 13.

PSlife Share!

Kojima har dermed udvidet listen af kendte skuespillere som er med i Death Stranding, der allerede tæller naturligvis Norman Reedus og danske Mads Mikkelsen, der dog ikke deltager i denne trailer.

Ingen dato blev annonceret, så vi må gå ud fra at spillet stadigvæk kommer i 2019, hvor vi forhåbentligt bliver klogere på Hideo Kojima's meget lovende spil, der kommer eksklusivt til PlayStation 4.
Log ind og stem
2
Der er 2 brugere som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her