E3: Doom lander i foråret 2016

Skrevet af: Hoder Jensen - 15. juni 2015 - kl. 04:45
Del denne artikel:
3 0

Bethesda er klar med Doom næste år, men allerede nu har vi fået et kig på det blodige skydespil.

Det nye Doom spil, der oprindelige gik under navnet Doom 4 har netop fået en længere fremvisning på Bethesda's E3 pressekonference af både singleplayer og multiplayer delen.

Men lad os bare starte med den største nyhed, at spillet lander i foråret 2016, hvilket betyder foråret 2016 må siges at blive en travl tid med store spil udgivelser, men det må man så acceptere med et smil.

Som allerede nævnt, blev selve spillet også fremvist for offentligheden for første gang og den blodige trailer skuffede ikke, hvor man fik at se Doom kørende i IDtech 6 engine, som er id Software's egen helt nye spilmotor. Blod, gore, blodige takedowns, store våben og de klassiske Doom fjender er tilbage i et Doom spil, opdateret til 2016 standarder.

Ud over et kig på singleplayer, blev der også afsløret at spillet naturligvis indeholder en multiplayer, som følger den klassiske doom multiplayer stil i højt tempo. Og som noget nyt, så får Doom multiplayer en 2D og 3D level editior, så man kan lave sine egen baner og dele men venner og fremmende via Doom Snapmap, som Bethesda kalder det.

Doom udkommer til PC, Xbox One og PlayStation 4 og vil køre i 1080p/60FPS.

En gameplay trailer til spillet, kan ses her.

Yderligere gameplay fra Fallout 4 kan ses i Bethesda's konference fra omkring 30:30 og igen fra 39:25.

Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her