E3: Fallout 4 lander til november

Skrevet af: Hoder Jensen - 15. juni 2015 - kl. 05:29
Del denne artikel:
5 0

Hvis du er klar på Fallout 4, ja så skal du ikke vente lang tid, spillet lander allerede til efteråret.

Bethesda har netop annonceret at Fallout 4 lander allerede 10 november og Bethesda lover at spillet nok skal være klar til udgivelse, da de har arbejdet hårdt på det i hele 4 år.
Fra annoncering til en officiel data, er du klar til Fallout 4 allerede her til efteråret?

PSlife Share!

Ud over en dato, så har vi også fået nogle flotte fremvisninger af det kommende open-world spil, hvor vi fik at se hele spillet starter før krigen i Fallout 4 bryder ud. Her får man mulighed for at tilpasse sine figur og man kan spille både som kvinde eller mand. Men krigen bryder naturligvis ud og ens hovedperson overlever via Vault 111 og vågner op 200 år senere.

I fremvisningen fik man også at se at både VATS er tilbage og det er naturligvis Pipboy også, der dog har fået et par opdateringer, hvor man bl.a. kan spille små spil på ens Pipboy. Noget nyt for serien, som vi fik at se, var det nye system til at skabe ting. Man kan nedbryde dele i den åbne verden til ressourcer og de ressourcer kan man bruge til at bygge nye ting. Ikke kun nye våben, som kan modificeres i utallige varianter, men også bygninger og udstyr til ens base.

PSlife Share!

Det var nemlig også en ny ting der blev fremvist, at man har en hjemmebase, som man kan udvide og jo mere man udvider, jo flere mennesker flytter der til og på den måde kan man opbygge et lille samfund. Ens samfund skal dog beskyttes, så man kan ikke bruge alle sine ressourcer på Nuka Cola ting, men der skal også være plads til fælder, våben og andre eksplosive ting der kan nedlægge fjender som angriber ens base.

Fallout 4 udkommer til PC, Xbox One og PlayStation 4 og spillet får en Pipboy edition, hvor man får en Pipboy med, som man kan sætte sin telefon i og via en app styres ens Pipboy i spillet, som en second screen oplevelse. Man kan naturligvis også bruge app'en uden den fysiske Pipboy, som naturligvis er lavet for fans.

PSlife Share!

Gameplay fra Fallout 4 kan ses i Bethesda's konference fra omkring 1:11:00 og igen fra 1:28:45.

Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her