E3: Fallout 76 går online og udkommer til november

Skrevet af: Hoder Jensen - 11. juni 2018 - kl. 12:36
Del denne artikel:
0 3

Det næste Fallout spil bliver større og så forgår det online. Alle de nye informationer og trailers finder vi her.

Fallout 76 kommer til at tage sted i West Virginia, hvor man som nogle af de første skal ud over opleve verden efter atom bomberne er faldet. Fallout 76 bliver dog betydeligt anderledes end tidligere Fallout spil, da det kommer til at forgå online på dedikeret servere. Det er naturligvis en kæmpe ændring, men Bethesda oplyser at hvis man vil spille solo så kan man godt gøre det i Fallout 76's verden, som bliver 4 gange så stor som Fallout 4's verden.

Med fra Fallout 4 er også muligheden for at bygge baser, men modsat Fallout 4 kan man i Fallout 76 bygge hvor som helst og man kan flytte sin base, hvis området ikke byder en velkommen. Der kommer til at være 6 forskellige regioner i spillet, som byder på forskellige fordele og ulemper. En anden fordel eller ulempe, bliver adgang til atom-baser, hvor man kan smide atom missiler i hovedet på fjender eller områder hvor man vil indsamle sjældne materialer.

For et bedre kig på Fallout 76, hop til 2:14:40 på Bethesda's fulde E3 konference, hvor masser af gameplay bliver fremvist.

PSlife Share!

Også annonceret blev spillets collectors edition der går under navnet Power Armor Edition. Den specielle udgave kommer til at indeholde en T-51b power armor hjelm man rent faktisk kan tage på hovedet. Derudover kommer pakken også til at indeholde et kort over spillet, der lyser om natten, for den fulde Fallout effekt. Samt 24 plastik figurer, selve spillet i en vault-tec steelbok, bonus DLC og sikret adgang til spillets beta. En trailer for den specielle udgave, kan nydes lige her.

Fallout 76 udkommer 14 november 2018.
Log ind og stem
3
Der er 3 brugere som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.