E3: Fortnite lander langt om længe næste måned

Skrevet af: Hoder Jensen - 10. juni 2017 - kl. 18:39
Del denne artikel:
0 1

Epic Games survival fortbygning-spil lander i early access næste måned, til trods for det er et free-2-play spil.

Hvis Fortnite virker som et fjernt minde, så er det ganske naturligt, fordi det er hele 6 år siden at spillet blev annonceret til Spike Video Game Awards. Fortnite som er udviklet af Epic Games, er et survival spil hvor man skal bygge et fort op, for at klare en invasion af monstre. Spillet byder derfor også på ressource indsamling og crafting af våben, fort materialer og fælder, som efterhånden er standard i moderne survival spil.

Spillet er free-2-play, men det stopper ikke Epic Games for at lancere det som early access den 21. juli hvis man laver en pre-order og ellers åbner det op for alle den 25. juli, men stadigvæk kun via early access, som koster lige fra 299 kr. til 1.119 kr. Men hvornår bliver det så free-2-play tænker man naturligvis, og det bliver engang til 2018 ifølge Epic Games, hvor spillet er fuldt færdig.

Man kan dog få et tidligt indblik i hvordan spillet ser ud nu, i understående E3 trailer der viser en del gameplay. Og Fortnite ser da bestemt interessant ud, men det smarte er nok at vente til 2018, når spillet er helt færdig og ikke koster 299 kr. at komme i gang med.
Log ind og stem
1
Der er 1 bruger som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her