E3: Guerrilla Games afslører Horizon Zero Dawn

Skrevet af: Hoder Jensen - 16. juni 2015 - kl. 04:11
Del denne artikel:
10 0

Killzone udvikleren Guerrilla Games tager en pause fra Killzone og har netop annonceret deres nyeste spil Horizon Zero Dawn, et super flot action adventure.

Guerrilla Games nye spil Horizon Zero Dawn forgår i en post-apokalyptisk verden hvor menneskeheden er sat tilbage til at fungerer i små stammer. Men de er ikke alene, de bor i en verden fyldt med mekaniske bæster fra den tidligere verden. Der blev fremvist gameplay fra spillet, hvor man ser en kvindlige figur spille hovedrolle, der med bue og pil prøver at nedlægge de mekaniske bæster, hvilket går let nok mod små fjender, men de store fjender kan ikke bare nedlægges med en bil og skal rammes på dens svage punkter, samt via fælder.

Grafikken er som forventet super flot, hvilket er forventet når det er Guerilla Games som står bag spillet og som man kan se fra understående trailer, der går fra cut-scene til gameplay meget flydende. Vi har ikke meget mere info, end hvad vi kan aflæse ud fra traileren, men lovende ser Guerilla Games nye spil ud, der forhåbentligt lander i 2016, dog fik vi ikke nogle dato.

Se den flotte trailer her.

PSlife Share!
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her