E3: Nyt Hitman spil annonceret

Skrevet af: Hoder Jensen - 16. juni 2015 - kl. 04:52
Del denne artikel:
2 0

Danske IO er klar med et nyt Hitman spil, hvilket netop er blevet annonceret på Sony's E3 pressekonference sammen med en trailer til spillet.

I starten af 2015 afslørede IO at de var i gang med et nyt Hitman spil til de nye konsoller og i dag kom annonceringen under Sony's E3 pressekonference. Agent 47 er tilbage og PlayStation 4 ejere får adgang til en eksklusiv beta samt 6 eksklusive missioner.

8 december i år lander spillet og primært som en digital titel, hvilket betyder det først kommer som en digital titel og derefter i butikkerne. Det kunne lugte af at Square Enix gerne vil have spillet ud i år og derfor presser det igennem som digitalt først, men det får vi muligvis mere at vide om i morgen (tirsdag), hvor Square Enix har deres egen E3 pressekonference.

Hvad vi dog ved, er at spillet kommer til Xbox One, PC og PlayStation 4, samt vi har fået en trailer der giver et kort glimt i historien, men ikke rigtigt i gameplayet. Vi holder dog naturligvis en vågent øje med Square Enix pressekonferencen om dette store danske spil.

Se annoncerings-traileren til det nye Hitman her.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.