E3: Rainbow Six vender tilbage efter 6 års pause

Skrevet af: Morten Rask - 10. juni 2014 - kl. 01:39
Del denne artikel:
2 0

Ubisoft sluttede deres pressekonference af med afsløringen af Rainbox Six: Siege, som er det næste spil i serien efter en 6 år lange pause.

Rainbox Six: Patriots blev annonceret tilbage i 2011, men efter flere års udvikling, måtte Ubisoft melde ud at projektet var løbet løbsk, og at de simpelthen blev nødt til at lave spillet om. Resultatet er nu blevet afsløret ved Ubisoft’s pressekonference, og det ser meget lovende ud.

Rainbox Six: Siege er den nye titel, og som de andre spil i serien, er der lagt vægt på samarbejde og taktik, frem for hovedløst skyderi og hurtig frembrusen. Spillet bliver udviklet af Ubisoft Montreal, og kører på en modificeret version af Assassin’s Creed spilmotoren, Anvil, som ifølge udvikleren, har gjort det muligt at lave processuel ødelæggelse af omgivelserne. I traileren til spillet, ser vi hvordan der blandt andet bliver skudt hul i vægge, døre og sprunget vinduer og gulve med bomber.

I øjeblikket er der fokus på 5-mod-5 kampe, hvor det ene hold spiller som terrorister, og det andet som antiterrorister, men ifølge udvikleren, så har de også tænkt sig at inkorporere konceptet i en singleplayer-kampagne.

Se gameplay traileren til Rainbox Six: Siege her.

Rainbow Six: Siege udkommer i 2015 til PlayStation 4, Xbox One og PC.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.