E3: Skull and Bones pirat spil på vej fra Ubisoft

Skrevet af: Hoder Jensen - 12. juni 2017 - kl. 23:17
Del denne artikel:
2 4

Hvis du har savnet pirat delen fra Assassin's Creed: Black Flag, så er der gode nyheder, da Ubisoft nyeste pirat spil byder på en vidreudvikling af gameplay fra det populære spil.

Helt ud af det blå, eller skulle man sige yaaarrrh skib til port! Så har Ubisoft annonceret Skull and Bones, et nyt pirat spil der bygger videre på spil motoren fra Assassin's Creed: Black Flag, så hvis man savner at kølhale nogle forbistrede landkrabber, skal man se med her.

Skull and Bones udkommer til bl.a. PlayStation 4, men først til efteråret 2018, hvor det kommer til at indeholde en åben verden som kan spilles både lokalt og i online multiplayer, i op til 5vs5 kampe, for store episke slag.

Skibene kommer til at byde på forskellige egenskaber, lige fra kraftfulde kanoner der skal tæt på, til mindre kraftfulde kanoner der kan ramme fra lang afstand, og morter lign. kanoner. Se mere fra understående annoncerings trailer eller i den helt nye gameplay trailer og når Ubisoft får fixet deres hjemmeside, vil man kunne melde sig til en beta, så skal man ikke skal vente helt til efteråret 2018.
Log ind og stem
4
Der er 4 brugere som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her