E3: The Last Of Us Remastered dato annonceret

Skrevet af: Hoder Jensen - 10. juni 2014 - kl. 05:20
Del denne artikel:
3 0

The Last Of Us Remastered til PlayStation 4 er klar den 30. juli og sammen med datoen, har vi også fået en flot trailer til spillet.

Vi vidste allerede godt at Last Of Us Remastered var på vej til PlayStation 4, men nu har vi også fået en dato som hedder 30 juli, så om ca. 1½ måned kan folk genopleve eller opleve for første gang det fantastiske The Last of Us på PlayStation 4.

The Last of Us vandt utallige Game of they Year titler i 2013, hvor det udkom til PlayStation 3 og The Last Of Us Remastered tager den originale udgave, men leverer det i fuld 1080p og 60 frames, sammen med alt DLC der er udkommet til spillet, inkl. singleplayer udvidelsen Left Behind.

PSlife Share!

En dato var dog ikke alt vi fik fra Sony's E3 konference, vi fik også en trailer for den nye udgave, der viser at det er lykkedes for Naughty Dog at lave en flot transformation af spillet til PlayStation 4. Nyd den nye trailer lige her, men værd advaret at trailerne indeholder en del afslørende scener fra spillet, så hvis man intet vil have afsløret på forhånd, skal man nok gå uden om denne trailer.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her