E3: Titanfall 2 maps og spilmodes DLC bliver gratis

Skrevet af: Hoder Jensen - 13. juni 2016 - kl. 18:50
Del denne artikel:
0 0

Der kommer betalt DLC til Titanfall 2, men det bliver ikke på nye maps og spilmodes. Her nyeste udmelding fra Respawn Entertainment.

Vi fik i går afsløret Titanfall 2 ordenligt med et kig på singleplayer og multiplayer, samt en udgivelse der hedder 28 oktober.

Men det er ikke alt vi fik ud af Respawn Entertainment med det samme, der efterfølgende efter EA's E3 pressekonference offentliggjorde at alt DLC til Titanfall i form af maps og spilmodes vil blive helt gratis. Der kommer skam betalt DLC, men det bliver ikke noget som får en påvirkning på spillets balance, så sandsynligvis bliver det på skins og andet som ændrer udseendet på spillet.

PSlife Share!

Dette har den den åbenlyse fordel, at man undgår spillebasen bliver segmenteret, fordi de ikke kan spille maps og spilmodes. Dette er heldigvis noget vi ser oftere og oftere, vi har bl.a. fornyeligt set det med Uncharted 4, som har samme strategi for multiplayer DLC indhold.

Vi byder den her beslutning velkommen og ser frem til Titanfall 2, der ser ud til at være efterårets bedste bud på en modern shooter.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her