E3.19 - Fallout 76 får NPC'er og Battle Royale

Skrevet af: Hoder Jensen - 10. juni 2019 - kl. 11:00
Del denne artikel:
1 1

Dette efterår lander den nyeste gratis udgivelse til Fallout 76, som retter op på mange af de kritikpunkter der har været på spillet, bl.a. de manglende NPC'er. Fallout 76 får også en gratis uge, til at prøve spillets nye Battle Royale.

Hvis du er træt af robotter i Fallout 76, så kan du se frem til efteråret hvor en ny gratis udvidelse kaldet Wastelanders lander til spillet. I den nye udvidelse er der endelig blevet tilføjet menneskelige NPC'er, en ny historie, nye våben og naturligvis nye monstre.

Så hvis man troede at Bethesda vil give op på Fallout 76, oven på den noget skuffende start, så har firmaet bevist at de holder ved, og løbende tilføjer gratis indhold til et spil, som efterhånden kan købes for omkring 150 kr. Men hvis man ikke føler klar på at give penge for Fallout 76, så kan spilles prøves gratis fra senere i dag og en uge frem.

PSlife Share!

Men Bethesda stoppede ikke der med overraskelserne, og har samtidigt også annonceret at spillet får en Battle Royale mode med 52 spillere kaldet Nuclear Winter, som kan prøves af med det samme, med fuld udgivelse hen over sommeren. Utroligt nok, så ligner det at Bethesda har fundet et Battle Royle koncept som passer til Fallout 76 universet, da det bare er mere en simpel nedskydning af andre spillere, men man også bygger sin lejr, slås mod spillets monstre og endda kan detonere atombomber. Man kan læse mere om Nuclear Winter hos Bethesda. og se den nye trailer for Nuclear Winter battle royale, kan ses her og under denne nyhed, finder man traileren til Wastelanders udvidelsen.

** Opdatering **
Den gratis udgave af Fallout 76 kan nu hentes fra PlayStation Store
Log ind og stem
1
Der er 1 bruger som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her