E3.19 - Årets E3 starter denne uge - se konferencetiderne her

Skrevet af: Hoder Jensen - 3. juni 2019 - kl. 17:19
Del denne artikel:
3 3

Selv om Sony ikke deltager i årets E3, så er det stadigvæk værd at holde øje med. Vi har de danske tider på både de store og små show, samt forventninger samlet her.

Selv om EA ikke deltager på selve E3 i år, så har de deres egen livestreaming show kaldet EA Play, som de holder på lørdag. Om søndagen følger Microsoft og Bethesda natten til mandag, med PC (AMD), Ubisoft om mandagen og Square Enix om natten til tirsdag. Til sidst runder Nintendo det hele af om tirsdagen.

Så nej ingen Sony i år på årets E3, de har tidligere meldt ud at de vælger en anden strategi i år, noget vi allerede har set med deres nye digitale streamet show State of Play. Det er ikke utænkeligt at vi ser et nyt State of Play fra Sony inden juni er omme, når støvet har lagt sig fra E3, vi skal vel også snart have den dato på The Last of 2, som er rygtet til at udkommer i foråret 2020, nu hvor Death Stranding lander til November.

Lørdag:
18:15 - Electronic Arts - Ikke en traditionel pressekonference, men streaming af deres spil, se understående plan med danske tider.Søndag:
22:00 - Microsoft - Xbox vil snakke om deres kommende spil, og muligvis også om deres nye konsoller, samt deres nye spil streaming service xCloud.

Mandag:
02:30 - Bethesda - Doom Eternal, Wolfenstein: Youngblood, The Elder Scrolls 6 og Starfield er forventningerne.
19:00 - AMD PC Gaming Show - En masse spil til Epic Game Store og måske den nyeste udgave af Excel ;)
22:00 - Ubisoft - Skull and Bones, Watch Dogs 3, Beyond Good and Evil 2, Assassin's Creed, Ghost Recon: Breakpoint, Avatar er forventningerne.

Tirsdag:
01:30 - Kinda Funny Showcase - En ren digital showcase fra Kinda Funny med over 60 titler, primært indie.
03:00 - Square Enix - Dying Light 2, Marvel's Avengers, Final Fantasy VII Remake er forventningerne.
05:00 - Devolver Digital - Masser af indie titler fremvist på den mest mulige bizarre måde.
18:00 - Nintendo - Super Mario Maker 2, Fire Emblem: Three Houses, Animal Crossing, Luigi’s Mansion 3, Pokémon Sword and Pokémon Shield og Link’s Awakening er forventningerne.
Log ind og stem
3
Der er 3 brugere som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her