EA har store planer for Titanfall 2

Skrevet af: Jesper Thuesen - 10. februar 2015 - kl. 09:02
Del denne artikel:
9 0

Det første Titanfall-spil er i skrivende stund konsoleksklusivt på Xbox-platformene, men noget tyder på, at det næste spil i serien vil gå multiplatform.

Under den såkaldte Technology, Internet & Media-konference i San Francisco fortæller CFO hos EA, Blake Jorgensen, at man har store planer for Titanfall 2.

Og til trods for at Jorgensen ikke nævner nogen platforme, så er der meget der tyder på, at det næste spil i serien ikke bliver eksklusivt til Microsofts platform, som det er tilfældet med det nuværende Titanfall-spil.

Jorgensen fortæller:

Last year it was on the Xbox only; in the future, we haven’t yet announced, but we’ll probably have another Titanfall game. It will probably be a bigger footprint than just a single platform. I think that’s a huge positive for us.


Med andre ord satser EA på at brede sig over mere end en enkelt platform og det ville da heller ikke være første gang, at en tidligere eksklusivtitel udkommer på flere platforme under EA's vinger. Eksempelvis blev det tidligere Xbox-eksklusive Mass Effect udgivet på PlayStation 3, efter at EA overtog udgivelsen af spillet.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her