EA: Star Wars Jedi: Fallen Order slår forventningerne

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 31. januar 2020 - kl. 17:36
Del denne artikel:
5 3

Electronic Arts har i forbindelse med deres kvartalsresultat meddelt, at Star Wars Jedi: Fallen Order har nået 8 millioner solgte eksemplarer.

Electronic Art har tidligere gjort klart, at de er mest interesseret i at skabe spil ud fra Live Service modellen, så derfor var det lidt overraskende, da de annoncerede singleplayer spillet Star Wars Jedi: Fallen Order.

Electronic Arts har i deres seneste investormøde, hvor de præsenterede deres seneste kvartalsregnskab meddelt, at Fallen Order siden udgivelsen i slutningen af november sidste år, har ramt 8 millioner solgte eksemplarer på verdensplan.

Selv om Electronic Arts selv tidligere har meddelt, at de forventede at spillet ville sælge mellem 6 og 8 millioner eksemplarer, kalder EA det selv for "a very strong result for a single-player action game."

Der er dog næppe nogen tvivl om, at Star Wars navnet har hjulpet til for at opnå det flotte resultat, men det er da isoleret set alligevel et rigtigt fint actionspil. Du kan læse vores anmeldelse af Star Wars Jedi: Fallen Order her.
Log ind og stem
3
Der er 3 brugere som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her