Electronic Arts annoncerer Need for Speed Payback

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 3. juni 2017 - kl. 13:31
Del denne artikel:
3 1

Der har været stille omkring Need for Speed serien i et stykke tid, men nu er der et nyt spil på vej, Need for Speed Payback. Info og annonceringstrailer her.

Electronic Arts og udvikleren Ghost Games har annonceret det nyeste spil i Need for Speed serien, som kommer til at hedde Need for Speed Payback og udkommer til PlayStation 4, Xbox One og PC den 10. november.

Spillet foregår i den fiktive ny Fortune Valley, som skal forestille noget der ligner Las Vegas, hvor spilleren kan vælge imellem tre forskellige karakterer og opgaven er at bekæmpe The House, et kartel som styrer byens kasinoer, de kriminelle og de er også i lommerne på politiet.

Need for Speed: Payback byder på forskellige typer af løb, for eksempel Cop & Rival Chases og omgivelserne varierer fra bjergveje og dybe kløfter til ørken og downtown Fortune Valley.

Hvis man forudbestiller spillet får man adgang til Platinum Car Pack, der indeholder fem ekstra biler og søreme også ”platinum tire smoke” - så er stilen vist lagt. De fem ekstra biler er Nissan 350Z (2008), Chevrolet Camaro SS (1967), Dodge Charger R/T (1969), Ford F-150 Raptor (2016) og VW Golf GTI Clubsport (2016).

Need for Speed: Payback udkommer den 10. november, men hvis man forudbestiller Deluxe Edition vil man kunne spille fra den 7. november og man får en speciel nummerplade, ingame rabatter, omdømme bonus og de fem biler fra Platinum Car Pack.

Se annonceringstraileren nedenfor.
Log ind og stem
1
Der er 1 bruger som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her