Electronic Arts køber mobiludvikler for knap 15 milliarder kroner

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 10. februar 2021 - kl. 18:38
Del denne artikel:
0 0

Electronic Arts har haft kortet igennem kortlæseren og køber Glu Mobile for dobbelt så meget som de gav for Codemasters. Mere her.

Electronic Arts har meddelt, at de har købt mobiludvikleren Glu Mobile fra San Francisco for 2,4 milliarder dollars, svarende til omkring 14,7 milliarder danske kroner. Det er dobbelt så meget som Electronic Arts gav for englands mest hæderkronede racerspils-udvikler Codemasters. Hvordan kan det hænge sammen?

Glu Mobile står bag en række free-to-play spil med celebrities som Kim Kardashian, Nicki Minaj, Jason Statham, Britney Spears og Gordon Ramsay. Spillene er typisk fyldt med mikro-transaktioner og det er jo en model der ikke er fremmed for Electronic Arts.

EA Chief Executive Andrew Wilson udtaler, at EA ser mobilplatformen som den hurtigst voksende platform og de derfor gerne vil styrke deres position lige netop der. Glu Mobile vil fortsat operere uafhængigt af Electronic Arts, men vil helt sikkert begynde at arbejde på EA ip’er, som nu vil komme til de mobile platforme.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.