En PS4 udgave af Uncharted er en god idé siger Naughty Dog

Skrevet af: Andreas Ladegaard - 20. juli 2014 - kl. 03:30
Del denne artikel:
3 0

Naughty Dog, som er udvikleren bag Uncharted-serien, har udvist en interesse i at udgive Uncharted i en PlayStation 4 remastered udgave.

Shuhei Yoshida har tidligere udtalt at en remastered udgave af Uncharted-serien vil gavne PlayStation 4, da der er mange PlayStation 4 ejere der ikke har haft en PlayStation 3.

I forbindelse med et interview, har Arne Meyer fra Naughty Dog erklæret sig enig i Shuhei Yoshidas betragtning.

Han udtaler:
”Når vi kigger på PlayStation 4 generationen, især i Amerika, så er der en masse folk der er nytilkommere til PlayStation platforme, og nok ikke har spillet Uncharted.

Det vil være et godt tidspunkt for os at udnytte al den opmærksomhed serien har og få de tre første spil til at se bedre ud. Det vil være rigtig fedt. Shuhei Yoshida kan virkelig godt lide Uncharted-serien og det vil være en god måde at introducere, jeg vil ikke sige en ny generation, men at udvide mængden af folk der burde kende Uncharted-serien.

Siden det er første gang vi udgiver en serie på tværs af forskellige platforme, så vil det være en god måde at tilbyde vores velkendte spillere en måde at gå tilbage og spille hele serien med en visuel opgradering.

Jeg ved ikke om vi er i stand til at gøre det, men det er en virkelig god idé. Det vil være fedt at se om vi kan finde ud af det.”

Det næste kapitel i Uncharted-serien er eksklusiv til PlayStation 4, hedder Uncharted: A Thief’s End og står til udgivelse engang i 2015.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her