Endnu en stor salgsmåned for konsollerne

Skrevet af: Jesper Thuesen - 12. december 2014 - kl. 08:59
Del denne artikel:
3 0

November bød endnu engang på et enormt konsolsalg, blandt andet drevet af Black Friday, prisnedsættelser og store udgivelser.

Overskrifterne fra de såkaldte NPD-data, der måler salgsaktiviteten på konsolmarkedet i Nordamerika, er blevet offentliggjort for november måned, og for første gang i næsten et år er Microsofts Xbox One den bedst sælgende konsol på månedsbasis.

Også på salget af spil fører Microsofts seneste konsolsatsning an, og i NPD-rapporten meldes det, at Microsofts Xbox One prisnedsættelse samt nogle attraktive bundles har været medvirkende til, at Xbox One har sat flere rekorder.

Blandt andet kunne Microsoft registrere det størst antal unikke logins på Xbox Live i hele konsolfamiliens historie, og rygterne går i øjeblikket på, at Xbox One solgte 1,2 mio. enheder i november måned.

Konsolsalget faldt med 23 procent i forhold til samme måned i 2013, hvilket primært skyldes, at november 2013 var udgivelsesmåned for de nye konsoller sidste år. Til gengæld sælger PlayStation 4 og Xbox One 80 procent mere end det var tilfældet for PlayStation 3 og Xbox 360 på samme tidspunkt i deres konsollivscyklus.

På spilsiden solgte Call of Duty, GTA V og Super Smash Bros bedst.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her