Eufloria HD til Vita den 18. december

Skrevet af: Tobias Thybo - 4. december 2013 - kl. 20:50
Del denne artikel:
1 0

Det smukke Eufloria HD bliver en juletitel på PS Vita, når det udkommer om to uger. Udvikler lover 60 FPS og brug af Vitaens touch screen.

2D-spillet Eufloria HD kan findes til PS Vita fra den 18. december, og der skulle være skruet op for de fleste knapper i forhold til det oprindelige Eufloria. Således har både frameraten og spillets kontrol fået et nyk opad. Det fortæller Rudolf Kremers, Director hos udvikleren Omni Systems, til PS Blog.

Rudolf Kremers selv er ikke så lidt begejstret for PS Vitaens version af spillet, hvor en næsten konstant rate på 60 billeder i sekundet vil kunne mærkes:

”Den superhurtige opdatering, vi får af at køre med 60 FPS, kombineret med Vitas touch-skærm, baner vej til en meget øjeblikkelig og håndgribelig oplevelse. Det er en meget anderledes følelse end Playstation 3-udgivelsen, som jeg er meget stolt af, men som kræver, at man vænner sig til en radikal kontrol på et gamepad.”

Bortset fra billedraten og kontrollen mener Rudolf Kremers, at Vitaens gode skærm også kun har en positiv effekt på Eufloria HD. Til Playstation 3 har Eufloria hidtil været tilfængeligt siden 2011.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her