Få det maksimale ud af The Division

Skrevet af: Hoder Jensen - 13. marts 2016 - kl. 17:30
Del denne artikel:
2 0

Ubisoft har lavet en række korte træningsvideoer, der hjælper dig med din The Division oplevelse.

The Division indeholder mange muligheder, som man forventer fra et RPG, så lidt hjælp til at styre de mange muligheder kan være en god ide, hvis man føler sig lidt tabt. Ubisoft som står bag spillet, har hjælp på vej i form af fire videoer i deres serie, som de kalder "Agent Training".

Den første video gennemgår de forskellige måder som du kan finde andre spillere at spille sammen med i The Division. Der er ingen tvivl om, at spillet er sjovest hvis man spiller det sammen i co-op.

Se den første video her

Video nummer to, giver dig tips og tricks til hvordan du bedst klarer dig i spillets såkaldte "Dark Zone", hvor man kan spille med og imod andre rigtige spillere, samt computerstyrede modstandere.

Se den anden video her

PSlife Share!

I et spil som The Division, så spiller våben selvfølgelig en stor rolle, derudover er der også mulighed for at lave sine egne våben og udstyr, samt ting du kan spise. Tredje video fortæller dig mere om disse ting.

Se den tredje video her

Den sidste video i denne omgang, fortæller hvordan man opbygger sin karakter, blandt andet ved anvendelsen af forskelligt udstyr, modifikationer til dem, specialisering og ændring af attributter.

Se den fjerde og sidste video her
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.