Få nyt om Resident Evil Village - to demoer på vej

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 16. april 2021 - kl. 09:27
Del denne artikel:
1 1

Resident Evil Village er lige på trapperne og det samme er to nye demoer. Capcom har også frigivet både ny trailer og nye informationer om spillet. Få det hele her.

Resident Evil Village udkommer til PlayStation den 7. maj og Capcom har annonceret, at The Mercenaries mini-spillet er tilbage - som blev først introduceret i Resident Evil 3 i 1999 - og som vi sidst vi så i Resident Evil 6. I The Mercenaries kæmper man mod bølger af fjender og som noget nyt vil der nu være mulighed for at købe nye våben og opgradere ens eksisterende våben.

Når Resident Evil Village rammer PlayStation den 7. maj, så er det med forskellige grafikindstillinger til både PlayStation 4, PS4 Pro og PlayStation 5. På PlayStation 4 vil Resident Evil Village køre i 900p ved 45 frames i sekundet, mens det på PS4 Pro vil køre i 1080p ved 60 frames i sekundet. Her kan man også vælge en High Resolution mode, hvor spillet så kører i 4K ved 30 frames i sekundet og med HDR.

PlayStation 5 versionen har også to grafikindstillinger; en der kører i 4K ved 60 frames is sekundet og med HDR og en anden der kører i 4K ved 45 frames i sekundet og her med HDR og Raytracing.

Endelig kunne Capcom meddele, at der er to nye demoer af Resident Evil Village tilgængelige lige om lidt - og nu skal man holde tungen lige i munden. Den første demo kommer til at foregå i selve landsbyen og den kan hentes gratis PlayStation Store den 18. april kl. 19.00 og otte timer frem.

Den anden demo foregår på slottet og den vil være tilgængelig den 25. april fra kl. 19.00 og også otte timer frem. Man vil kunne spille 30 minutter i hver af de to demoer, men hvorfor Capcom skal mudre billedet med kun at have demoerne tilgængelige i otte timer, forstår vi så ikke.

Når du ikke at få fat i demoerne, vil du fra 2. maj kl. 02.00 om natten kunne hente begge demoer uden tidsbegrænsninger - og demoerne vil der også være tilgængelige på Xbox, Stadia og PC.

Se den nye Resident Evil Village trailer nederst på siden.

PSlife Share!

PSlife Share!

PSlife Share!
Log ind og stem
1
Der er 1 bruger som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.