F1 2010 udgives til efteråret

Skrevet af: Marco Kire - 10. marts 2010 - kl. 18:55
Del denne artikel:
9 0

Egentlig var det ventet, at F1 2010 skulle udgives til foråret, men nu har Codemasters fastsat en endelig udgivelsesdato for spillet.

Egentlig var det ventet, at F1 2010 skulle udgives til foråret, men nu har Codemasters fastsat en endelig udgivelsesdato for spillet.

D. 23. marts er det præcist tre år siden, at Formula One: Championship Edition til PlayStation 3 kom til Danmark, og siden er der ikke blevet udgivet et nyt Formel 1-spil til PlayStation 3. Derfor er det en stor nyhed, at Codemasters melder noget officielt ud om deres kommende F1 2010, som kommer til PlayStation 3, Xbox 360 og PC.

F1 2010 udkommer d. 30. september, og det er både kørere, baner og biler fra den nye sæson, som startes i gang i den kommende weekend, som man vil kunne opleve i det nye spil. Dermed går mange drengedrømme i opfyldelse, da det bliver muligt at race som Michael Schumacher i sin nye Mercedes-racer. Den nye Korean International Circuit, som også for første gang bliver introduceret i den kommende Formel 1-sæson, inkluderes også i Codemasters' spil.

Egentlig udgav Codemasters et Formel 1-spil sidste år med titlen "F1 2009", men det udkom kun til Nintendo Wii og PSP. Spillet blev dog godt modtaget, og endte på top 5 over de mest solgte spil i juleferien.

Codemasters anvender samme spilmotor i F1 2010, som både Race Driver: GRID og Colin McRae: DiRT 2 var drevet af. Codemasters videreudvikler dog motoren for præcist at genskabe den unikke aerodynamik og køreegenskaber, så selv hastigheder på 320 km/t vil føles helt realistiske.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.