F1 2021 annonceret

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 15. april 2021 - kl. 18:17
Del denne artikel:
1 0

Codemasters og deres nye ejere, Electronic Arts, har i dag annonceret F1 2021, med blandt andet en ny story mode og en ny karrieredel. Mere info og første teaser trailer her.

F1 2021 er det officielle Formel 1 spil og derfor vil det naturligvis indeholde alle de rigtige kørere, teams og baner, som er med i 2021 sæsonen i Formel 1 - inklusiv tre nye baner; Portimão (Portugal), Imola (Italien) og bybanen Jeddah i Saudi Arabien.

F1 2021 vil indeholde en ny story mode kaldet Braking Point, hvor man som spiller tager rejsen som en nybagt racerstjerne fra Formula 2 og ind i Formel 1. Der vil her både være fokus på rivaliseringerne på banen, men også udenfor banen og hvor meget dedikation der skal til, for at komme til top i en af verdens hårdeste sportsgrene.

Karrieredelen udvides fra sidste år og vil nu kommer med en co-op mulighed for to spillere til at spille sammen på samme team eller mod hinanden på to forskellige teams. Endelig vil F1 2021 indeholde velkendte gamemodes som My Team, split-screen og kortere race-kalendere for både F2 og F1 løbene.

F1 2021 er det første spil fra Codemasters som EA Sports kommer til at udgive, efter at Electronic Arts købte Codemasters tilbage i december sidste år, for 1,2 milliarder dollars.

F1 2021 kommer til blandt andet PlayStation 4 og PlayStation 5 den 16. juli.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.