Fallout 4 DLC på vej sammen med opdateret season pass

Skrevet af: Hoder Jensen - 18. februar 2016 - kl. 16:39
Del denne artikel:
8 0

Bethesda har annonceret deres planer for DLC til Fallout 4 og det første lander allerede i marts.

Fallout 4 vandt årets spil blandt PSLife's brugere, så vi gætter på at mange ser frem til de kommende DLC pakker til Fallout 4, som man har vidst siden spillets lancering vil komme på et senere tidspunkt.

Man skal ikke vente længe nu dog, da den første DLC pakke Automatron til spillet kommer i marts. I april følger DLC pakken Wasteland Workshop og til maj Far Harbor. Bethesda oplyser yderligere at der kommer mere DLC til Fallout 4 i løbet af 2016 ud over de allerede 3 annonceret DLC pakker, som alle bliver en del af spillets season pass.

Automatron og Wasteland Workshop forgår i Commonwealth og tilføjer nyt indhold, men Far Harbor bliver et helt nyt område baseret på Bar Harbor, en ø i New England. For nærmere detaljeret beskrivelser af de forskellige DLC pakker, så har Bethesda et blog indlæg der går i detaljer.

PSlife Share!

Oprindeligt da Bethesda annoncerede spillets season pass, var prisen på det sat til 30$ (235 DKR) og med ukendt indhold, men Bethesda har åbenbart fået større planer end planlagt og i følge dem selv vil det opdateret season pass indeholde mere indhold og større DLC pakker end planlagt oprindeligt. Dette betyder også en ny pris for spillets season pass der stiger til 50$ (ca. 370 kr.), men hvis man allerede har købt spillets season pass får man naturligvis adgang til alt det nye indhold og hvis man køber det inden 1. marts, kan det købes til den gamle pris.

Ud over DLC så lover Bethesda også at gratis opdateringer til spillet stadigvæk er på vej, som vil tilføje ny funktionalitet til spillet, samt optimeringer til missioner og forbedring af spillets Survival Mode. I sidste uge fik spillet en større opdatering der bl.a. forbedrede spillets "draw distance" på PlayStation 4, hvilket vil sige hvor langt ud man kan se grafiske elementer.

PSlife Share!
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her