Fallout 4: Game of the Year Edition annonceret

Skrevet af: Hoder Jensen - 10. august 2017 - kl. 17:33
Del denne artikel:
1 1

Fallout 4 får en pakke med alle udvidelser til september og hvis man bor i USA en mulighed for at få fingerne i flere Pip-Boys.

Fallout 4 udkom til i november 2015 og selv om spillet måske ikke levede helt op til Fallout 3, blev spillet stadigvæk godt modtaget og med en stor fanbase bag sig. Efterfølgende udkom der 6 DLC pakker, hvor den sidste og største Nuka World udkom i efteråret 2016.

Hvis man ikke har fået spillet Fallout 4 eller udvidelserne, får man nu muligheden for at gøre det i en samlet pakke, da Fallout 4: Game of the Year Edition lander 26 september til PC, Xbox One og PlayStation 4.

PSlife Share!

Fallout 4: Game of the Year Edition kommer til at indeholde Fallout 4 i nyeste opdateret udgave som bl.a. har PS4 Pro support og med de 6 udvidelser, men ikke andet end det, så hvis man sukker efter mere Fallout, som undertegnende, er der ikke noget nyt at hente her.

Bethesda har ikke annonceret nogle pris, så det vides ikke om spillet lanceres til fuld pris, men de har dog lanceret en pris som hedder 100$ for Fallout 4 G.O.T.Y. Pip-Boy Collector Edition, der også indeholder en Pip-Boy hvor man kan indsætte sin telefon i og styre spillet fra Fallout 4 app'en der fås til IOS og Android. Den oprindelige Fallout 4 Pip-Boy edition blev revet væk, så man skal være hurtig ude hvis man vil have forhåbninger om at få fingrene i Fallout 4 G.O.T.Y. Pip-Boy Collector Edition og så kende nogle i USA, da den kun udkommer derover.

PSlife Share!

Log ind og stem
1
Der er 1 bruger som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her