Fallout 4 sætter salgsrekorder

Skrevet af: Hoder Jensen - 14. november 2015 - kl. 14:32
Del denne artikel:
0 0

Bethesda's nye apokalyptiske RPG skydespil sælger bedre end sugar bombs med quantum nuka cola.

Fallout 4 udkom i tirsdags den 10 november og nu melder Bethesda ud at de har sendt 12 millioner kopier af spillet ud til butikker, bare til lanceringsdagen alene. Det betyder naturligvis ikke at spillet har solgt 12 milloner, dog kender vi ikke tal fra digitalt salg, men man kan sammenligne med Bethesda's andet hitspil The Elder Scrolls V: Skyrim for at få en ide.

Bethesda sendte 7 millioner kopier af The Elder Scrolls V: Skyrim ud til butikkerne for dens lancering, hvor halvdelen blev solgt på lanceringen. Ud fra de tal, må man gå ud fra at Fallout 4 har solgt fænomenalt og et højt antal af forudbestillinger har været årsag til de mange udsendte kopier.

PSlife Share!

Elder Scrolls V: Skyrim rundede 20 millioner solgte i 2013 og Fallout 3 rundede 10 millioner ca. samtidigt, så det ser uu til at Fallout 4 bliver Bethesda's bedst sælgende spil. Timingen for Bethesda må også siges at være god med 2 forholdsvis nye konsoller, et stærkt PC marked og en del store titler er blevet rykket til 2016, specielt for PlayStation 4 ejerne.

Har du tilføjet Fallout 4 til din samling eller har du planer om det?
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her