Far Cry 5 info og nye trailere

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 26. maj 2017 - kl. 15:44
Del denne artikel:
3 4

Ubisoft har i dag officielt annonceret Far Cry 5 - få mere information om spillet og mød tre af spillets karakterer i tre nye trailere.

Far Cry 5 er det nyeste spil i Far Cry serien og for første gang foregår spillet i USA, nærmere betegnet i det fiktive Hope County i Montana. Man spiller som Vice Sheriff i Hope County og man vil hurtigt opdage, at ens ankomst får dommedagskulten Project at Eden’s Gate op på barrikaderne i deres forsøg på at overtage hele området.

Under belejring og afskåret fra resten af verden, skal man nu arbejde sammen med de lokale i Hope County, for at danne en modstandsbevægelse mod kulten. Far Cry 5 er stadig et open-world actionspil, men gameplayet skulle indeholde andre og flere elementer end de forrige spil. Man vil blandt andet kunne bekæmpe kulten fra luften og man vil skulle indsamle ressourcer, både på Hope Countys store marker og i de mørke skove, i bjergene og langs floderne, for at overleve.

Rundt omkring er der naturligvis masser af køretøjer man kan bruge, lige fra gamle amerikanske muskelbiler og lastbiler til ATV’er og speedbåde. Køretøjerne fungerer naturligvis som redskaber så man kan komme hurtigt omkring, men også som tilflugtssted hvis man bliver angrebet af vilde dyr og muligheden for at komme hurtigt væk, når tingene ikke går som forventet.

For at nedkæmpe kulten vil man få adgang til en lang række våben og spilleren kan rekruttere lejesoldater inden man begiver sig ud på en mission. Bane-editoren vender også tilbage til Far Cry 5, nu med nye features, så man lettere kan lave nye baner og dele dem med andre spillere rundt omkring i verden.

Far Cry 5 udvikles af Ubisoft Montreal, sammen med Ubisoft Toronto, Ubisoft Kiev, Ubisoft Shanghai og Reflections. Far Cry 5 udkommer til PlayStation 4 (med PS4 Pro understøttelse), Xbox One, Project Scorpio, og PC den 27. februar 2018.

Nedenfor kan du se lanceringstraileren og introduktionen af tre af spillets karakterer; Pastor Jerome Jeffries, Mary May Fairgrave og Nick Rye.

Meet Mary May Fairgrave vignette
Meet Rick Rye vignette
Meet Pastor Jerome Jeffries vignette
Log ind og stem
4
Der er 4 brugere som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her