Fez klar til PlayStation den 26. marts

Skrevet af: Hoder Jensen - 3. marts 2014 - kl. 18:41
Del denne artikel:
7 0

Indie hittet Fez blev sidste år annonceret til PlayStation og nu er det her langt om længe, til de 3 nyeste PlayStation platforme.

Fez har vundet utallige priser og har også været en stor succes på PC og Xbox, for udvikleren Polytron Corporation og skaberen Phil Fish, der dog efterfølgende har udtalt, at han fortryder sin eksklusive aftale med Microsoft pga. omkostningerne ved opdatering af spil til Xbox 360 og behandlingen fra Microsoft's side. Hvis man vil vide mere om Fez' udvikling og Phil Fish, som helt sikkert er en speciel person, på godt og skidt, kan det anbefales at man tager et kig på Indie Game: The Movie.

Men for PlayStation ejere og det som det drejer sig om nu, så er Fez nu næsten klar til Playstation, da det bliver udgivet den 26 marts til PlayStation 3, PlayStation 4 og PlayStation Vita.

Med udgivelse på tre PlayStation platforme, er der nogle oplagte muligheder for cross-support og Fez får det hele, som et singleplayer spil kan få, med både cross-save og cross-buy, så man kan hoppe fra og til den PlayStation platform man nu ønsker.
PSlife Share!

Samtidigt oplyser Polytron også, at Fez naturligvis er blevet optimeret til de forskellige platforme, så den kører i fuld opløsning på PlayStation Vita, i 720p med 60 frames på PlayStation 3 og ikke helt så overraskende, i 1080p med 60 frames på PlayStation 4, for den ultimative Fez oplevelse på en konsol.

Fez til PlayStation 4 får også support for DualShock 4's lysbar og support for 3D.

En pris er ikke annonceret i Europa, men i USA står Fez til 13$ og 10$ for PlayStation Plus kunder, så omkring 75-100 kr. her i Danmark lander prisen sandsynligvis på.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her