FIFA 20 Demo kan afprøves nu

Skrevet af: Hoder Jensen - 10. september 2019 - kl. 20:13
Del denne artikel:
4 0

Demo for årets FIFA er ude og byder på en smag af VOLTA-FODBOLD og naturligvis Champions League.

Demoen til FIFA 20 kan hentes fra PlayStation Store lige nu, hvis man ikke kan vente på udgivelsen om 2 uger, den 27 september.

I demoen kan prøve det nye VOLTA-FODBOLD, som er 3 mod 3 fodbold, der i demoen forgår i noget så charmerende som en fodgængertunnel i Amsterdam.

Med i demoen er også følgende hold der kan bruges til Champions League kamp:

Liverpool
PSG
Borussia Dortmund
Real Madrid
Tottenham Hotspur
Chelsea

Som altid er årets FIFA ikke en revolution, men en mindre opdatering og så er altid spørgsmålet, om det er pengene værd. I år skulle der være meget fokus på mere realistisk tempo på spillerne, lettere tilgang til frispark og straffespark, samt små tilpasninger til AI forsvar og skud skulle føltes mere ensartet og ikke så varierende som man oplevede i FIFA 19. Også værd at bemærke, er at Timed Finishing er blevet gjort betydeligt sværere, så det er mere risikofuldt at bruge de meget effektive skud.

Der er naturligvis en masse små andre tilpasninger, som sandsynligvis gør spillet bedre end sidste år, men det store spørgsmål er som altid, hvor mange fejl er der ved lanceringen, noget som ramte FIFA 19 hårdt. Samt ikke mindst hvor balanceret deres populære FIFA Ultimate Team er, eller om man stadigvæk skal slås med for meget pay2win og ustabile online servere.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her