Final Fantasy serien sætter Guinness verdensrekorder

Skrevet af: Andreas Ladegaard - 24. februar 2017 - kl. 01:36
Del denne artikel:
6 1

Med ikke mindre end 87 udgivne titler, der bærer navnet Final Fantasy, er denne spilserie den med flest spil. Den rekord, samt to andre, har denne spilserie for nylig vundet.

Den europæiske Final Fantasy XIV fanfestival bliver i øjeblikket afholdt i Frankfurt. Repræsentanter fra Guinness rekordbog var der for at tildele hele tre priser til spilserien.

Den første pris var ?Mest produktive rollespilsserie?, hvilket refererer til de mange spil der er blevet udgivet med navnet Final Fantasy. Dette er i dag, inklusiv spin-offs, hele 87 titler.

De to andre verdensrekorder gik til seriens populære MMO spil Final Fantasy XIV: A Realm Reborn. Denne spiltitel modtog disse to priser: ?Længste rulletekster i et MMO spil? og ?Flest originale stykker musik i et spil?.

Rulleteksterne i dette spil varer 1 time og 38 minutter. Grunden til rulleteksterne i dette spil varer så længe, er fordi rulleteksterne har inkluderet spillerne fra Final Fantasy XIV fra 2010. Prisen for flest originale stykker musik i et spil, er derimod mere imponerende, da dette spil har hele 384 forskellige stykker musik indspillet til spillet.
Log ind og stem
1
Der er 1 bruger som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her