”Final Fantasy XIV: A Realm Reborn skal genskabe tilliden”

Skrevet af: Tobias Thybo - 27. august 2013 - kl. 17:42
Del denne artikel:
6 0

Det online rollespil FF XIV: A Realm Reborn skal vinde fansenes hjerter tilbage efter originalens skuffelse. Instruktøren lover også masser af løbende opdateringer.

Efter at have kigget det originale Final Fantasy XIV i sømmene og skabt en forbedret version håber spillets instruktør, Naoki Yoshida, at A Realm Reborn kan levere på Playstation 3 og genvinde fansenes tillid:

”Jeg tror, det groft kan deles ind i tre områder (om forbedringerne ved A Realm Reborn i forhold til originalen, red.). At genvinde spillernes tillid, grundlæggende at genskabe spiloplevelsen fra grunden og vigtigst at opnå at lave Playstation 3-versionen færdig samtidig med at fastholde det høje niveau af grafisk kvalitet og gameplay-oplevelse.”, siger Naoki Yoshida til Playstation Blog og fortsætter:

”For at gøre det simpelt, så er hvert eneste aspekt af spillet blevet genudviklet, forbedret og opgraderet, siden det originale Final Fantasy XIV udkom, så jeg har det fint med det, hvis folk gerne vil tænke på A Realm Reborn som en fuldstændig ny titel i sig selv!”

Naoki Yoshida siger også, at spillere kan regne med en lind strøm af nyt indhold til A Realm Reborn:

”Vi planlægger at lave en større opdatering hver tredje måned, når spillet er udgivet, og løbende at tilføje omfattende indhold. Vedvarende support til spillet vil blive inkluderet i den månedlige abonnement.”

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn udkommer i dag til PS3 og PC, mens en version til PS4 kommer næste år.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.