Gamescom: Mere om inFAMOUS: First Light og ny trailer

Skrevet af: Morten Rask - 13. august 2014 - kl. 10:04
Del denne artikel:
1 0

Senere på måneden udkommer den første udvidelse til inFAMOUS: Second Son, og ved Gamescom er der blevet frigivet en ny trailer og mere information.

Vi ved at inFAMOUS: First Light bliver en såkaldt "stand alone udvidelse", så du behøver ikke at eje inFAMOUS: Second Son i forvejen, for at kunne spille det.

Hovedrollen er denne gang tildelt "Fetch", som vi for første gang stiftede bekendtskab med i Second Son, og der er tale om en oprindelseshistorie, så man behøver ikke at kende til universet på forhånd. Fetch er en såkaldt "conduit", et menneske med overnaturlige evner, og hun bliver tilfangetaget af anti-conduit gruppen D.U.P., og bliver placeret i et specielt fængsel for conduits, hvor hun gennemgår træning for at blive en nådesløs dræber.

Én af de nye ting som udvidelsen tilfører, er "Battle Arenas", hvor man kan træne og opgradere sine evner i en række forskellige udfordringer, og konkurrere på globale leaderboards. Hvis man ejer en kopi af inFAMOUS: Second Son, vil man også være i stand til at tackle udfordringerne som Delsin.

Udvidelsen introducerer nye evner, nye områder, og meget andet, som Sucker Punch Productions ikke vil afsløre på forhånd.

Du kan se den nye trailer til inFAMOUS: First Light her.

PSlife Share!
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.